Dagarna.

Har Pluggat matte som en galen gnu. Har fortfarande en massa kvar. Men på fredag och söndag ska jag ta tag i det rejält när man har ordentligt med tid. Har ju pluggat matte från morgon till kväll! När annars ska man hinna liksom? Imorgon har jag mattelektion i 4 timmar står det på mitt schema.. Det måste ju stå fel? Sen avslutas dagen med två timmar Biologi A. Efter det ska jag ner till stan med ett par tjejer från klassen. Imorgon kväll ser det osäkert ut. Antingen matteplugg eller utgång? Ska man vara duktig..?

Nej nu ska jag käka pommes sen sova!
Tudels amigos!


Gölle dååååå...

What do we have here?

LÅNG skoldag idag. Matte i två timmar, LÅNG rast, biologi A i två timmar och sedan klassföreståndartid i två timmar. Är helt slut! Har räknat massor av matte idag med Emelie och Sovanny. Det går såå mycket lättare när man kan få hjälp.. Idag kommer jag få sitta uppe länge för att räkna klart det sista.. Tror vi räknat drygt två kapitel i boken på två lektioner.. Eller kanske var det tre kapitel? Aja, sjukt snabbt går det ialla fall!

Hade första biologi lektionen idag också. Måste köpa boken + kompendiet till kursen. Men det verkar jävligt roligt! Vi är över hundra pers på dom föreläsningarna. Känns lite annolunda!

Dessutom cyklade jag hem i regn för andra dagen idag. Igår kunde jag vrida ur min jacka.. HATAR regn..
Nej mina vänner, jag vet att det är rätt bildtorrt här men det kommer! Måste bara komma in i allt.. Nu ska jag cykla till affären och handla lite. Sen blir det matteplugg!

E.


Min tisdag än så länge..

Mattelektionen idag var intensiv får jag lov att säga. Två timmar höll den på men det kändes snarare som tio minuter. Efter lektionen så hällde regnet ner så varken jag eller emelie kände för att dra hemåt just då så vi stannade kvar och käkade en stund. Regnet avtog aldrig så var tvungen att cykla hem tillslut.. O fyfaaaan vad blöt jag var.. Kunde vrida ur jackan när jag kom hem! Sen jag kom hem har jag pluggat några tal (men har typ fel på varenda ett) sen har jag tvättat tre maskiner, dammat hela lägenheten, diskat, städat toaletten och pluggat lite mer! Men som sagt, det går segt så väntar just nu på att den smartare delen av familjen Eriksson, dvs Mathilda, ska ringa upp mig och hjälpa mig. Annars är jag körd! Nej nu ska jag ta mig an matten igen. Hatar när jag inte förstår!

Godmorgon!

Idag har jag bara en lektion, från kvart över 8 till 10. Skönt! I eftermiddag måste jag plugga massor av matte och städa. Det är fan helt kaotiskt stökigt här och uäääk. Hatar det!

Puss vänner!


Redo för vintern..

Här är en bild på min nya vinterjacka.. Bara det att min inte är snorgrön i luvan? Hehe.


E.

Första skoldagen, typ.

Idag började dagen vid 8 ungefär. Vid nio var det samling för oss i klassen Bas1B att fixa Liu-ID och sånt där. Vid kvart över tio hade vi våran första mattelektion. Fast det var mest info inför terminen och hur allt kommer att se ut. Blir till att plugga hårt! Köpte också biljetter till dom två sittningarna vi ska ha framöver. "Fulsittningen" och "finsittningen". Vafan ska man ha på sig då? Långklänning blir det på finsittningen i alla fall!

Nej nu mina goa vänner ska jag fortsätta med Matten så man är på god väg..
Puss amigos!


Söndag idag.

Har tillbringat min helg med Frida. Har varit superkul att träffa henne igen! Vi har shoppat och ätit föör mycket denna helg men det har det varit värt. Jag köpte en ny vinterjacka idag. Den är jättevarm och "puffig". Den kostande fan tre tusen så fan om den inte är varm! Kan visa bild sen.

Tänkte svara på en fråga också jag fick..
lalleh om +++:
hur mkt kostade den där hårprodukten och var köper man den? mitt hår är ganska torrt o de skulle vart najs o ha! :)

Den kostade ca 250kr och jag köpte min hos frisören. Så jag antar att den finns hos dom frisörerna som har stort utbud av hårprodukter.


Jag vill ha sommar året om!

+++


Olja till håret. Sjukt bra mot frissigt och torrt hår!


ÄNTLIGEN har jag funnit denna modell i strl 36. Varit slut överallt!

NU: frukost.

E.

Mobilblogg

Godmorgon folket! Uppropet igår gick smärtfritt men inte så snabbt som jag önskat. Men det fanns en hel del trevliga människor så det här året kommer nog gå bra! Just nu har jag Frida här på besök. Hon kom igår och stannar tills imorgon! Hoppas ni alla mår bra :) puss!

Happy times!

Har precis bokat tågbiljett åt min fina Frida! Hon kommer till mig imorgon och stannar över helgen. Har saknat den kvinnan som fan!

Imorgon är det upprop! Hoppas det går snabbt och smärtfritt..



På bussen.

Är nu påväg tillbaka till Linköping. Köpte en bussbiljett tillbaka för då slipper man byten. Helt ok men skönare att åka tåg! Nej, bäst av allt hade varit om jag hade haft en egen bil. Bla bla.. Vet inte vad jag dillar om.. Bussen är framme ca tio över tre iaf. Förövrigt så har jag klippt mig idag. Klippte bort massa slitet och fick luggen tillfixad. Gött! Köpte också en olja till håret som tydligen ska vara jättebra. Bla bla ha det fint!

In My hooood y'all!

Heheej! Tågresan gick bara bra! Tyckte jag var rätt bra när jag hittade rätt med buss till stationen, rätt tåg, rätt byte osv. Iaf när man som jag ALDRIG åker tåg.. Träffade upp Emilia här i Nyköping sedan åkte vi ut till mamma och fikade. Mysigt! Just nu häckar vi bara framför tvn! Vi hörs vänner! Tyyyyuuuuuuiiidels..

Höstens mål.

Nu gör jag en blondinbella.
MINA MÅL HÖSTEN -11!

♣ Fixa mina mattekurser
♣ Börja träna regelbundet
♣ Följd till ovan: Gå ner ca 4kg
♣ Sluta bry mig, om ALLT - lugna mig lite
♣ Vardagsmotionera mera - cykla och gå. Inte bara åka buss/bil


Jag kommer fan inte på mer. Men jag gör väl listan längre om jag kommer på något? Sista datumet för det här är.. Den 22:a December. (Under juletider ska man inte behöva tänka för mycket)
Nu jeevlar.. PUSS GUBBAR!


Bara för jag ser ut som en transa på den här bilden. Ganska fint!

Nyköping idag.

Idag åker jag till Nyköping runt två tiden. Fina syster satte över pengar åt mig så nu tar jag tåget dit. Ska bli skönt, vill hem! Troligtvis åker vi ut en sväng till mami och papi. Saknar dom! Ska dessutom hämta upp massa post och grejer.. Imorgon måste jag försöka fixa klipptid!! Mitt hår är en katastrof..

Nej nu måste jag fixa mig och kolla bussar ner till stan, jag lär ju tappa bort mig..
E.


---

Är på jättedåligt humör och vill ingenting annat än att åka hem NU..
Fan att jag inte har någon bil, fan att jag inte har en JÄVLA krona på kortet. Annars skulle jag sitta på tåget NU.

Nu vill jag sova bort ett par dagar, godnatt..


Ovärt.

Ett litet tack eller något skulle sitta fint.
Fan jag vill hem...

Lite halvt mör.

Har varit ute och sprungit. Var alldeles för länge sen så det var skönt och ujujuuuj vad varmt det är! skönt!
Nu är jag tillbaka "bein' a housewife".. Är inne på andra maskinen tvätt. SNART är det tomt med tvätt. Bara en sisådär 3000 tvättmaskiner kvar.. FAN DANNE! hehe..

JAG SAKNAR MINA PINGLOR.

E.



Höstönskningar.






Scorett.se

Godmorgon med bilder!

Jag har nu flyttat hemifrån som de flesta borde fattat vid det här laget. Har bosatt mig i Linköping och jag saknar att bo hemma faktiskt. Hehe, av ren lathet. Jag jämförde hur mamma tvättar lakan och handdukar - DOM ÄR BEBISLENA! (Kan bero på att kvinnan både manglar och stryker allt typ.) Mina är bara.. Fluffiga? Och hur snabbt blir det inte dammigt egentligen? Jag har dammat typ varje dag och dammsugit varannan dag. Helt sjukt. Sen måste man tänka på mat också! Hujaaa.. Aja.. Så är det!
Här kommer lite bilder!














Svar till min kära syster Emilia; bra där! Men jag vill se bilder också! ;)

Would you like to play?

För ett tag sedan fick jag massa papper och info om mitt basår jag ska gå. Därbland fick jag ett inlogg på en sida för repetionsuppgifter för matte A & B. Kul jul. Så har suttit här och räknat hela kvällen. Haha, jag som avskyr matte. Men man kan allt bara man ger sig fan på det. Nu måste jag tagga till för att fixa C, D och E på typ. EN JÄVLA TERMIN? Haha helt sick och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fast samtidigt är jag så himla glad (korkade fan) för att jag är så sjuuukt lycklig med tillvaron. Ett glas cocacola, en studiebok och ett anteckningshäfte. JAG TRIVS!

Nej nu kryper jag ner i sängen med ett par vänner avsnitt!
Puuuss..






Night of your life.

David Guetta – Night Of Your Life (feat. Jennifer Hudson)


Missgreta.se

Finns så sjukt mycket fint på den sidan! Har suttit och dreglat ett tag..
Men nu är man ju student, blir att hålla hårt i pengarna! Måste ju som sagt köpa en vinterjacka.. Bu, träligt!










Missgreta.se

Okej, det här var ju trist..

Imorse började Danne sin linje. Blöö, kommer få vara själv nästan hela veckan! Jag börjar ju inte förän på fredag, som sagt. Aningens tråkigt! Klockan är nu 20 i elva och jag har redan vikt ihop all tvätt från igår, dammat, diskat osvosv. Vafan ska jag hitta på nu liksom? Haha.

Har fått mina böcker för mattekursen C & D nu.. GAAAAH! Jag kommer att dö. Nu väntar jag bara på böckerna för Fysikkursen och matte E kursen. Roligt!

Nej nu ska man väl kanske hitta på.. Något!



På jakt..

Letar efter vinterjackor. Går inge vidare.. Halkar in på annat istället, typ väskor och skor..
Kolla på denna fina från Marc O'Polo!


Desvärre kostar den närmare 6000kr.. Någon som känner för att slösa?

Bara för att jag...

...Inte har kunnat blogga normalt på ett tag så bloggar jag massor nu!
Just nu sitter jag och glor på tv:n - på dom få kanalerna vi har. Väntar på att den tredje maskinen tvätt för idag ska bli klar. Sen får det vara nog med tvättning för idag! Maskinjäveln tar ju 2h på sig att tvätta..

Imorgon börjar Danne skolan, gubben ska ju bli lärare! Jag har inte upprop förän på fredag så lär ju få sitta hemma och glo som en tönt.. MEN det kanske finns något man kan hänga med på så man får träffa lite folk! Annars kommer ju Sofie och Marcus på torsdag, troligtvis!

Vi hörs babes!
-SKAFFA TWITTER OCH SKRIV TILL MIG! elixerixon.


Flygvapenmuseét.

för ett par dagar sedan var jag och Danne på flygvapenmuseét här i Linköping. Rätt coolt!













Jag älskar Instagram! Man kan göra så fina bilder!

E.


Snälla grannar!

Vi har fått koppla upp oss på våra grannars internet medan vi väntar på att få vårat, hur snälla! Lite jobbigt att surfa på iPhone:en hela tiden..

Mamma och pappa åkte nyss hem. De har varit här och hälsat på! Håller också på att tvätta för fulla muggar.. En viss Dan Lindholm hade ju gärna hundra kilo tvätt med sig i flytten.. Haha.
Hörs lite senare med bilder från flygvapenmuseét!
Tuyydels!




Upptagen..

Phuu.. Håller på att flytta för fulla muggar, eller ja vi börjar väl på att bli klara men behöver inhandlas lite mer förvaring osv. Sovrummet är vi jättenöjda med! Ljust och fint. Det gillar jag men Danne gillar nog sin bokvägg mest! Fattar fortfarande inte hur man laddar upp bilder här, men vi får internet om ca tre veckor *suck* så då blir det ordning på torpet igen! Tudels vänner!

LOOOOOOOK AAAT.. pause!

Gillar denna. Så skön!

Pitbull – Pause
Spotify.

Godmorgon 15/8 -11

Har kommit igång med min twitter igen. Kom igen folket, det är ju bättre än FB?!
Ialla fall. Har inte uppat där sen jag gick i skolan och alla mina tweets såg ut som såhär: I'M SOOO DRUNK, eller; GOOOOOSH, WHAT A HANGOVER. Vettigt..

Man kan ju dessutom följa alla möjliga människor.. Som Taylor Lautner t.ex.


;)

Tudels!

(Heter elixerixon på twitter för er nerdz som vill veta :))


I min egna sköna säng, för nu.

Hej mina amigos.
Har varit skittråkig här på bloggen men har haft så mycket annat för mig. Jobbade min sista vecka den här veckan, usch. Känns jobbigt när man kommit både arbetskamrater och kunder nära! Men kommer ju tillbaka nästa sommar. Nu i helgen har jag spenderat all vaken tid med mina underbara vänner. Blev middag och utgång i fredags och sen lite party i lördags. Den kvällen slutade dock både halvnyktert och tidigt för både Vickan och jag var så supertrötta. Idag var jag, Emilia, Gustav och Walther en sväng till Linköping och dumpade av massa saker. Fick med mig ett lass med kläder, kökssaker och min cykel.

Imorgon går det största lasset med saker. Men blir nog en sväng till någon gång i veckan!
Nej nu måste jag sova. Känner mig lite low så jag piggar upp mig med toast och scrubs. Här är lite random bilder..














Det är bara så. Varför?

Hej babes. Känner mig lite gladare idag faktiskt. Iaf om man jämför med igår! Måste reda ut lite saker bara, för min egen del! Igår kväll var det fest iaf, hade grymt kul med mina pinglor. Först blev det middag med ett gäng tjejor. Sedan drog vi på fest i typ, en halvtimme kändes det som! Haha sedan blev det tältet i fem minuter, det sög! Massa gamla feta raggare överallt! Tillslut blev det Harrys - grymt. Var väldigt roligt! Gick hem till min syster sedan och sov där med Danne! Mysigt! Ikväll blir det fest igen med några pinglor. Jag vill ta vara på den här helgen med mina vänner eftersom jag flyttar på måndag! Tungt! Men nu ska jag powernappa lite sen far jag till vickan igen! Tudels.

Tjurig, som fan.

Är på så jävla kasst humör. Jävla smågrejor hela tiden som stör mig men i slutändan slutar det ALLTID med att det är mitt fel på något vis?

Trött på skiten.
hej.

Badaaabaam. Någonting!

Skitväder ute. Tråkigt!
Har nu sorterat massa porslin/glas osv som jag fått "ärva". Gjorde mig av med en hel del som jag inte vill ha när vi flyttar. Så nu har jag 5 kartonger fulla med saker till köket, kläder, väskor skor mm.. Men har inte ens packat mina garderober eller något sådant än! Kommer ta tid..

Längtar till helgen massor, ska umgås med så många vänner som möjligt innan jag drar..
Hörs vänner!


Fullt upp, eller?

Hej folks!
Hoppas allt är bra med er. Jag själv mår bättre nu.. Har precis suttit och sökt CSN och fixat med massa sånt. Pyssel pyssel! Imorgon jobbar jag kvällen och det är bra för då kan jag rensa det sista och packa så mycket som går på dagen. På måndag går sista flyttlasset till Linköping. Nervöst som fan! Men mina vänner, ni får bannemig komma och hälsa på mig mycket!

Nej nu ska jag inte tjöta sönder er! Nu kör jag tre jobbdagar, sen är jag klar. Så snart är jag tillbaks där jag hör hemma, i skolan! Med risk för fjortis-uttryck men: KÄRLEK PÅ DET!

PUSS mina fina.


Gölle då!

Min och Sofies 20-års fest!

Hade 20-års festen för mig och Sofie hemma hos mig med massa tjejor. Vi åt mat, tårta, drack, hade musikquiz etc etc. Det var grymt roligt och är jätteglad att så många kunde komma. Det enda jobbiga med att ha fest hemma hos sig själv är att det måste städas.. Usch. Men jag hade ju mina gullungar som hjälpte mig innan krogen - Tack till er!


En liten del av folket.


Jag tänder våra fina tårtor. Den ena hade dock blivit mosad av någons vinflaska, haha.







Tydligen gillade jag den här posen.. jag och min vackra syster!


Min andra vackra syster! Var den enda bilden jag fick på henne!


Alexandra och jag, rätt söta huuuuh!


Glad födelsedagstjej!


Sweets!


Fina Carro!


Hanna har typ.. Alltid varit kortare än mig, men böh! Skitungen är ju nästan ett huvud längre än mig! Avundsjuk...




Min fina Frida.


Sen ville ju självklart Emilia vara med på ett hörn. Eller, i mitten..




Vickan och Emelie!


Jag och Malin, klasskamrater, arbetskollegor. Ja, typ allt!


Men göölle dåå...


lalalaaa...

Det får räcka så länge.. Orkar inte ladda upp fler just nu. Har en miljon bilder på mig när jag plaskar i poolen, varför? Jag hade en grym kväll med mina pinglor och tack för att ni kom, och självklart tack för era fina presenter!

Puss!



Snabbis.

Hej babes!
Har haft en grym helg än så länge. Jag har världens finaste och roligaste vänner, är så glad att jag har er!
Bilder kommer. /Elin.


SÅ HAPPY!

Morgondagen kommer bli grym. Vi ska göra den grym!!


Put it on me.

Sitter just nu och försöker få tag på alla möjliga människor för att fixa skjuts för morgondagen UT till oss här i bushen. Haha. Men det går lite framåt! Skjuts in till stan sen har vi ju i alla fall. Shit kommer bli en kalas-kväll imorgon! (För er som missat, jag och Sofie ska fira våran 20-årsdag imorgon med vännerna.) Har dock en lite stress-känsla i mig. Det är mycket mat, fika osv som ska lagas. Känns som det kommer bli tight om tid! Men det beror till största del av att jag suger på matlagning!

Just nu mår jag som en påse skit, om ni vill veta. Har varit så stressigt på jobbet så ingen rast fick jag. Åt min första matbit vid 20 över tre då jag höll på att svimma. Var skit äckligt, började kallsvettas och kunde knappt gå. Så då fick det bli en 5kr korv på maxi! Haha!

Nej nu ska jag försöka piggna till. Måste städa rummet osv..osv..osv...
PUSS mina goa!


Tröttsamt.

Jag blir lite deprimerad på saker. Jag vill ha lite flyt! På andra nivåer än jobb osv. För det är det enda jag gör! Känns det som. Men inget händer om man inte fixar det själv.

Jobbat idag, gick bra! Hade introduktion med en ny tjej, gick bra men blev nog lite rörigt för vi hade massa småpyssel att fixa med under hela dagen. Men så är det ju inom hemtjänst!

Nej nu måste jag sova.. Imorgon jobbar jag sista arbetspasset inför helgen! Sen är det fullt upp! Måste städa hela huset imorgon. Damma, dammsuga, torka golv osv osv. Tycker inte om att bjuda in folk när det är rörigt! Nej nu blev det längre än tänkt här.. Godnatt mina fina!




Ta hand om er.

Onsdag den tredje.

Godmorgon. Det borde vara olagligt att ens vara vaken vid den här tiden..
Bööh, men ska strax sätta mig i bilen och åka till jobbet. Jobbar till ungefär 5 ikväll. Ska täcka upp för Tommy som kommer in lite senare för kvällspasset. Så idag händer det inte mycket annars! Kanske skulle ut och springa/cykla med Hanna ikväll, men det beror lite på när hon kommer hem!

Föresten, måste visa er dessa.. Visst är dom söta?

Härlig Tisdag.

Idag var jag ledig, eller ja. Vi hade möte på jobbet, men eftersom jag slutar nästa vecka så var det ingen större mening att jag skulle vara med. Så dagen har varit lugn och skön! Var vid Fagerön med Emilia och Walther. Jätteskönt att bara ligga och dega vid stranden, plus lite bus med Walther såklart!

Har sedan varit i stan med mami. Handlade massor inför helgen. Jag handlade på systemet för första gången, kändes fel.. Haha!

Nej, nu ska jag fixa något lätt att äta (lite sent kan tyckas) sedan blir det antingen scrubs eller.. The Sims. Shit, jag kommer aldrig att växa upp..


Gillar den här hårfärgen.. När min toning gått ur lite mer så blir det nog denna färg sedan!


20+1.

Hej amigos!
Hoppas allt är fint med er!
Igår blev jag firad av familjen. Mysigt! Fick finfina presenter. Tack snälla! ♥




Nu jävlar ska jag börja cykla istället för att åka bil.. He he, fast jag vet inte när. Känns lite overkill att cykla hela vägen till Nyköping..

Fight the game.

Bästa födelsedagen ska det här bli. Snart är hela familjen här och vi ska fika och umgås. Det är det bästa av allt! Inatt får jag sova bredvid Danne också, kan inte bli bättre.

Ta hand om er!




Birthday Girl!

Jahapp, då var man ett åt äldre! Nu får jag gå på systemet.. WIHO!
Säger även grattis till min goa vän Sofie, fyller ju på samma dag!


Grym i paint.
Jag börjar dagen med ett arbetspass.. Bara för att. Har aldrig jobbat på min födelsedag tidigare, inte heller varit i skolan eller så. Någon gång måste vara den första!

HEJS!

RSS 2.0