Nelly - höst.

Dessa skulle gärna få flytta in i min höstgarderob!




Nelly.com

Nu ska jag föna håret och sedan sova!
E.

Something special.

Tjockis zombien här!
Har sprungit i alla trappor under hela helgen nu, men inte fan kan jag sluta äta kakor! Haha! Var med om en riktigt rolig sak på jobbet igårkväll/idag.. Kan berätta kortfattat att jag släppte in en kille till tennisplanerna igår och han blev jätteglad. Så imorse när jag kom till jobbet så satt det en lapp på "min" Vionord-bil där det stod: Till vionord-tjejen. Där tackade han så mycket och lämnade sitt nummer! Haha, snacka om att jag och Malin fick oss ett gott skratt där på morgonkvisten!

Slutade jobbet vid kvart i 4 och körde hemåt.. Sov i flera timmar och vaknade nyss.. Tänkte faktiskt ge mig ut på en promenad sen blir det duschen! Imorgon jobbar jag 7-14! Föresten, den här månaden har jag jobbat 70 timmar OB-HELG. Rätt bra.

Bloggen blir roligare när jag är ledig, lovar babes!
GAAAH juste, imorgon blir jag tanta... Hela 20 år..
PUSS LOVERS!





Söt tjej...

Lördagskväll.

Har jobbat hela dagen, 7-21 och är numer helt slut. Vill träna, vill må bra! Men jaja, det gick br i alla fall. Imorgon jobbar jag från sju till kvart i fyra och därefter springer jag från kontoret!

Tänkte passa på att svara på en kommentar också!
Emma:
Jättesnyggt!! hur mycket kostade västen? är den också från fashionpash?


Västen kostar ca 500 kr och ja, den kommer från fashionpash!

Nej mina fina. Nu blir det till att försöka sova.
Hejpa!


Bjuder på en bild på min pappa och Walther.

Godmorgon fellas!

Nu är det såhär att jag känner mig oerhört negativ och "low" typ.. Hela tiden. Och jag har verkligen inte tid med det så nu blir det total-ändring! Idag ska jag jobba hela dagen och det ska bara kicka ass helt enkelt. Ikväll ska jag somna gott och sova bra för att sedan ge mig an ännu ett arbetspass, och så får jag se fram emot ledighet på... Fredag tror jag det blir? Äh, det funkar!

Igår ringde Frida till mig. Hon har varit iväg och grejer så vi har inte hörts på länge. Hon avslöjade vad min 20års present är, bara för den måste planeras lite. Helvete vad glad jag blev! Jag har så fina vänner!

Nej nu måste jag verkligen klä på mig.
TUDELS!




Miss you!

Trött tjej.

Har egentligen inget viktigt att säga.
Hehe. Jag är supertrött verkligen! Även fast jag bara jobbat i ca 5 timmar.. Imorgon blev det långpanna, helt plötsligt. 7-21 blev det! Härligt med extra pengar, helg OB och allt. Idag var jag duktig förövrigt, tog bara trapperna hela tiden istället för hissen.. Har börjat odla en simring på min magen och det är inte speciellt smickrande får jag lov att säga! Nyponsoppa fram tills min födelsedagsfest? Japp, tror så!

Tudels amigos!


Pippi longsock-långstrump.





Nu byter jag om och sticker till jobbet!
Tudels.

Börjar närma sig.

Den här helgen ser jag inte så mycket fram emot. För många anledningar. Ett: Danne åker långt bort, blir lite ont om pussar från honom. Två: Jag jobbar hela helgen. Tre: Jag jobbar min sista helg på Vionord. (Lite dubbelsidigt där.) Så ja, lite allt möjligt faktiskt!

Men annars mår jag bra, eller ja. Helt okej. Allt börjar väl reda sig som det ska. Ifall någon vill veta. På måndag blir jag 20 år! Kan vi sätta stop där sen?

Nu ska jag hjälpa mamma med lunch.

Can't let you go.

Herregud. Jag är så sjukt trött!
Igår hade Vickan fest hemma hos sig. Hade först tänkt stanna hemma eftersom jag jobbade kväll.. Men ändrade mig under eftermiddagen så jag gasade som fan från Nyköping till Katrineholm direkt efter jobbet. Och vilken jävla kväll! Med risk för att låta fjortis så kan jag säga såhär att jag blev ruskigt jävla full. Men det var trevligt som fan! Impulser är bäst!

Har inga bilder att ladda upp tyvärr. Igår tänkte jag inte mycket på att ta kort!
Nej nu kommer nog Danne till mig snart. (Blev det meningsbyggnadsfel där?)
PUSS!


Det är lång tid, men ändå kort.

Vilken morgon det var på jobbet! Fullt kör kan man ju säga! Men dagen har gått undan.. Lite väl snabbt? Eller är det bara jag som tycker det? Imorgon får jag sova ut, länge! Börjar inte förän 15.30. Skönt ska ni veta!

Naej nu drar jag på ett par avsnitt av mitt älskade Scrubs som jag kan somna gott till. Synd att inte jag har Danne bredvid mig, skulle vara pricken på i:t.
Puss amigos!


-Vara lycklig för det man har, istället för att vara ledsen för det som inte finns..

05.46 - För tidigt.

Hej babes!
Har drömt en hel del konstiga saker inatt. Ingenting var vettigt eller logiskt någonstans..
Nu har jag i alla fall precis tryckt i mig lite frukost. Uäk, inte så vidare gott att äta såhär tidigt.. Äej mina vänner, nu drar jag till jobbet.. 7-21 väntar!

Tudels.


Fashionpash.






Min önskelista!

Suave.

Pitbull är grym! Alla sånna hära låtar han gör misslyckas aldrig!
hört denna? Blev tipsad på Phine.devote.se



Grym!

Take over this quiet storm.


Olika saker fastnar i en.
Det som passar, eller det man känner att man saknar, det fastnar.
Och det tar tid att se det man ser och begripa det man vet.

Det gamla vanliga.

Jag har varit duktig idag.
Har städat och rensat rummet, ej druckit cocacola eller ätit godis. Jejej! Imorgon är jag också ledig, så skönt! Har bestämt mig för att träna då, var allt för länge sen! Hoppas på fint väder också så man kan få sola lite..

Nej nu är jag så himla trött.. Måste sova! Hatar att sova själv dock.. Känns som jag aldrig gör det längre så när dom tillfällena väl kommer så hatar jag dom lite smått..
Puss på er vänner.


You know.

Min finaste, alltid.




Got to love you.

Håller på att rensa och städa i mitt rum.. Har så sjukt mycket grejor och skit? Fan vad man samlar på sig.. Har fyllt 4 påsar med skräp, 3 påsar med kläder som ska skänkas bort och tre flyttkartonger med saker som ska vara kvar men som ej används nu.. Så lite framsteg har jag gjort!

Tänkte tipsa om den här låten som precis kommit ut på spotify, tror jag? Aja, bra är den!

Sean Paul – Got 2 Luv U - feat. Alexis Jordan


Bild från.. Tvåan eller trean i gymnasiet?

Totalomvändning.

Jag får ingen luft.

Last night.

Hade en sjukt rolig kväll igår! Började med att snabbt gratta farmor, sedan åkte jag och Sofie tillsammans till Jessica där hon och Malin skulle firas. Blev middag och efterrätt, massa vin, shottar och välkomstdrinkar. Mysigt! Vi åkte in till stan ganska skapligt så vi var typ först inne på statt.. HAHA! Men vi hade väldigt roligt måste jag säga, grym kväll. Haha, blev bara så chockad över vad endel sa igår, så sjuka grejor som händer!

Här kommer lite bilder!


































Nu får det räcka med bilder! Blev inte många fler sen när allt folk började droppa in..
E.

I'll be happy I came.

Hej amigos!
Vilken åska det har varit dom två senaste nätterna.. Usch, blixtrarna lyste ju upp hela rummet!

Idag är det lördag förövrigt! Har längtat efter helg! Håller just nu på att fixa mig klart inför kvällen. Har hållt på sen klockan 12.. Löshåret tar sån himla tid! Var ju tvungen att tona det osv osv.. Men nu är det klart i alla fall!
Ikväll vankas det ju nämligen födelsedagsfest x2 - För jessica och Malin! Ska bli sjukt kul. Men först ska jag åka till min farmor som fyller 70!




Har på mig en ny klänning från H&M...
Vi hörs!

Revenge in a kiss.

Underbara vän!






I love you darling!

Torsdag.

Igår fick jag hem mina saker ifrån Nelly, jättenöjd med allt faktiskt! Älskar tröjan..
Igårkväll var jag hemma hos Sofie och Marcus. Drack lite, åt Pizza, sen utgång. Var tanken i alla fall. Men vi blev så trötta så vi gick och la oss. Tanter!

Vaknade väldigt tidigt idag och åkte till Vickan. Hon hjälpte mig att tona mitt hår. Jag vill så gärna bli blond igen men mitt hår klarar inte av blekning nu alls, då har jag inget hår kvar snart.. Så det blev mörkt och fint! Ska gräva fram mitt löshår också.. Någonstans.. På kvällskvisten har jag varit ute i Marmorbyn och pussat på Danne. Åkte hem sen eftersom jag börjar jobbet klockan sju imorgon. Sen är jag ledig igen i tre hela dagar! UNDERBART!


Tisdag 19-/7-11

Godmorgon!
Är redo att fara iväg till jobbet vilken minut som helst. Men jag är en riktig blogg-toffel (kan man säga så?) så ville skriva ett par rader först.. Jag har mycket att se fram emot i veckan! Kommer bli ruskigt bra tror jag! I helgen blir det bl.a födelsedagsfest för två härliga pinglor!

Nu måste jag åka, ha en bra dag!
E.


Nelly.com - rea.


Beställde hem denna superfina klänning. 199:-




Denna supermysiga tröja. 199:-

Sedan beställde jag det här armbandet, fast två stycken så man kan ha på båda handlederna. 29:- (!) styck. Gled även med ett enkelt svart hårband för 19:-

After all, I need you.

Lite tankar..
Sommaren går så snabbt.. Har inte hunnit göra så mycket som jag tänkt mig. Varför kan man inte få pengar utan att jobba? Bara leva livet liksom. Skulle inte vara så tokigt! Jag kommer snart att flytta till Linköping, shit jag ska äntligen lämna boet! Känns konstigt.. Men bra. Lite nervös. Men det hör till!
Jag saknar skolan.. Fast.. Gymnasiet. Hade det så bra då, allt var så enkelt! Saknar massa klasskamrater, var fan håller ni hus?!

Jag är en riktig velare också, på tal om ingenting viktigt... Blond, brun, svart. Blond med lite skiftningar, brunett med ljusa slingor, svart.. Mörkbrun? Jag snackar hår alltså.. Ser förjävlig ut men vet inte vad jag ska göra.. Kan någon bestämma åt mig?


Dance the pain away.

Tråkigt väder, buu.. Vill sola.
Har precis klickat hem lite saker från Nellys rea. Hehe, kunde inte hålla mig.. Beställde en klänning, stickad tröja, två armband och ett hårband för typ.. 500kr? Billigt!

Just nu sitter jag här och glor.. Rastlös och vill gärna ha något att fokusera på, vill inte lägga min energi på dåliga saker idag. Även om jag vet att det blir så. Böh. Man kanske skulle flytta utomlands. Där är det ju åtminstonde varmt!

Puss&Kram.


I need your war in a rush rush rush...

Hej babes.
Har börjat på tusen inlägg, publicerat, tagit bort eller gjort om.. Ger det ett försök till! Idag har det inte varit den bästa dagen i mitt liv, kan man ju inte påstå. Men jag måste lära mig att ta allt med en klackspark, funkar inte det så får jag hitta en annan lösning. Men just nu är det ett senare problem.
Låten jag la upp i tidigare inlägget går på repeat. Både orginalet och remixen. Gillar den skarpt!
Alexis Jordan – Hush Hush - Cahill Full On Remix Edit
Alexis Jordan – Hush Hush

Just nu känner jag för att nätshoppa, japp. Jag ska ligga uppe hela natten med scrubs, nätshopping och lite vatten.. Det gör mig glad!



Imorgon ska Hanna agera personlig-sparka-igång-Elin-tränare. Vi ska ge oss ut på en springrunda tillsammans.. Jisses, jag som alltid springer själv annars.. Men har inte tränat på sjukt länge, så behöver en spark i arslet! Senare på eftermiddagen/kvällen imorgon ska jag träffa min gamla goa kamrat Erika. Shit vad länge sedan det var, FÖR länge sen.. Hon kommer ju snart flytta in till stan! Roligt!


Gammal bild från Vickan's 18-årsfest! Snart två år sedan..


Perfekt..

När jag fyller 20 önskar jag mig att jag kunde vara någons förstahandsval. Det skulle sitta fint med en cykel också, eftersom min blev stulen...

Hush Hush Hush.

"Welcome to the fun house.."




Alexis Jordan – Hush Hush


Godmorgon folket!

Om en halvtimme drar jag iväg till jobbet. Slutar kvart i 4 som sagt. Ikväll har jag inga som helst planer och jag tänker låta det vara så!

Vet ni, snart fyller jag år! 20 hela år!
Sjukt, jag brukar fortfarande svara att jag är 18 när någon frågar hur gammal jag är.. Fastnade där på något vis!
Hörs vänner!




Kämpa på!

-Idag har jag jobbat från 7-21... Gick bra men fick inte mycket rast. 14 timmar arbetsdag!
Nu ligger jag hemma i min säng, SJUKT trött... Imorgon jobbar jag 7-15.45.. Sen är jag ledig på måndag! Heja!

Hörs amigos.


Two days left.

Har jobbat kvällspasset nu och har supersvårt att varva ner... Borde sova nu... Imorgon jobbar jag 7-21 och på söndag 7-15.45.. Sen får jag sova ut!

Nej nu måste jag tvinga mig i säng.. SOMNA!!!!!

----

Jag vet att jag varit bitter och tråkig på senaste här i bloggen.. Men jag är en otroligt orolig själ.. Det märks kanske inte alltdi eftersom jag alltid haft attityden: jag bryr mig inte, händer något så gör det de.. Det löser sig alltid.
Men jag oroar mig som fan hela tiden, egentligen. För minsta lilla. För jag tänker så jävla mycket, för mycket..
"tänk om, tänk om.." - Jag måste börja släppa taget litegrann! Men hur fan lyckas man med det när man är van att ha allt i ett fast och stadigt grepp?

Nej mina babes. Jag tänkte bara berätta, litegrann i alla fall..
Nu ska jag jobba, är redan sen!!


Nothing is better.

När kan jag få börja ha lite tur?!




Surtjej_91

Set Fire To The Rain.



When I lay with you I could stay there,
Close my eyes, feel you here forever,

You and me together, nothing is better,
But there's a side to you that I never, never knew,
And the things you'd say they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win

But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well it burn while I cried,
Cause I heard it screaming out your name, your name,
I set fire to the rain
And I threw us into the flames
When I felt something died,
Cause I knew that that was the last time, the last time.

When it falls.

Hej gulls!
Här är lite bilder på endel nytt jag införskaffat mig på senaste tiden..




Har länge varit på jakt efter ett par vanliga, vita och låga converse - som alla andra.. Men jag har såna minifötter att strl 35/36 är slut överallt.. Så jag gav upp och köpte dom här söta tygskorna istället!


Två vanliga - vafan är det för något? - toppar? Man kan ha under linnen/transparenta saker osv.. Gina tricot.


Klocka, Jet Set..


Ring från.. JC kanske?


H&M


H&M


New Yorker.

Puss!

Bloggelieblogg...

Hallå där..
Är sjukligt trött, som vanligt. Imorgon måste jag få tummen ur och ringa vårdcentralen!! Måste!! Idag har jag jobbat mellan 7-4, gick bra. Fullt upp hela dagen! Imorgon är jag ledig - tacka fan för det. Men jobbar hela helgen sen och det AVSKYR JAG. Förlåt, men hatar att jobba när alla andra man känner är ute och roar sig.

Är fortfarande på kasst humör. Har så mycket tankar som bara snurrar runt och jag vill bara ta tag i mitt liv!!!!!! Låt en månad gå snabbt..


I've seen it before.

Har nyligen kommit hem från jobbet och hetsätit lite godis. Jävla mes jag är. Men har inte druckit cocacola i alla fall. Något framsteg!

Har känt mig himla seg och nere väldigt länge. Är glad osv på sommaren, alltid. Men det känns som jag saknar något. Men vettefan vad det kan vara alltså.. Hm.. Det blir väl bättre! Men tråkig känsla bara. Dessutom, var FAN (rent ut sagt) är all bra musik? Jag är ju den som letar ny musik och vill ha riktiga bra saker som jag kan sätta på repeat (höhö) men hittar INGET. Musik-torka.

Nej nu måste jag sova! Ska upp vid fem imorgon!
Tudels.


20 års present?
Mathilda? Haha!

That's why I put my hands up.

Hej gulls!
Igår var jag på bio med hela familjen Lindholm! Vi såg transformers 3 i 3D. Rätt coolt! Efter det sov jag över hos Danne.

Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning för jobb. Jobbar från halv 4 till 9! Föresten, såg nu att det är den 12:e Juli.. Alltså har jag haft körkort i ett år imorgon! Tiden går!

Nej, nu måste jag strax fara..
E.


Sommarbilder.

Dom här bilderna är tagna för ett par dagar sedan! Älskar sommaren!


Simskola för Walther...


Pappa och Walther!













Puss på er vänner!


Det går i ett..

Har haft en Riktigt trevlig helg med lite jobb, pojkvän och vänner. Just nu är jag och grillar med familjen hos Emilia och gustav. Proppmätt! Hoppas ni också har en trevlig söndags kväll! Tudels!

JAG BLIR FAN TOKIG!

Jag blir så innåt helvete irriterad på folk som sprider virus/är klantiga att få virus eller nått skit och sprider det vidare. Vad är det för jävla hotmail's som jag får och tydligen skickar vidare? Trodde jag hade löst det där jävla problemet.. Skit också!!

Så, som jag sa för ett tag sedan.. ÖPPNA INGA JÄVLA EMAILS.. Det skickas ju vidare till alla andra då med..
DAMP!

Mina fötter brinner och benen svider.

Vacker överskrift jag fick till..
-Idag har jag jobbat 7-21. Hela dagen utan paus! Men dagen har gått i ett så det gick snabbt. Var med om en rolig (chockande?) sak på jobbet också, men mer får jag inte säga! Haha, helt sick..

Nu ligger jag som vanligt i min sköna säng och glor på scrubs - tröttnar aldrig!
Jag är ledig hela helgen, PLUS måndag. Hur underbart?
Hörs vänner!
E.



Svar till min goa Kristin som hittade hit! (Såg inte om du hade någon blogg?) Allt är bara fint med mig! Längtar till hösten och plugget! Tack för den fina hälsningen :) Hoppas att allt är bra med dig också! Var länge sen vi hördes eller sågs!

'Cause baby tonight..

Här kommer ett gäng bilder!


Jag har köpt en sparkdräkt.. Jag vill bo i den!


Jag fick en söt ring av lilla Walther här om dagen.. Som lite för tidig födelsedagspresent!




Jofama by Kenza, sjukt nöjd med denna!





Hörs!


Lite allmänt!

Hej mina vänner!
Fint väder idag, så himla skönt! Jobbade visserligen till två men när jag kom hem så låg jag ute ocg solade/badade i poolen under en timme. Behövde verkligen svalka mig efter den här dagen på jobbet! Har släpat matkassar hitan och ditan. Glömt plånboken på ICA maxi, kört fel.. (Även fast jag hittar utan problem?) Skyller allt på värmen! Men jag gillar den så det gör inget!

Nu ska jag plocka iordning lite i mitt rum.. Bädda rent bl.a. Laddar upp lite bilder senare!
E.


Du håller ingens hand.

Hej babes!
Beställde nyss.. (FAN ELIN!) två nya mobilskal. Mitt rosa är så äckligt smutsigt..
Såhär ser dom ut!


Ett lila/rosa kanskydd.




E.

Någonting är tokigt.



Jag har nog ångest för dom mest konstigaste sakerna..

Kan någon lägga in mig på rehab för missbruk av cocacola?
Tyyyyyuudels.


Babbel mina vänner

Hej gulls! Hoppas ni mår bra.. Själv är det sådär får man säga. Sitter just nu på jobbet och dricker lite vatten.. Har jobbat sen klockan sju imorse och jag slutar inte förän vid nio ikväll. Gillar mitt jobb men jag känner mig hängig! Dessutom tror jag att det inte blir något turkiet.. Det ser lite mörkt ut. Fan, jag som var så sugen! Nej nu ska jag plocka iordning nycklar, telefon osv sen far jag vidare! Puss vänner!

Lördagsmorgon..

Det här kommer bli en låång dag...

Ibland är det okej.

Jag vill bara få lite ordning på allt.
Jävla röra med det mesta just nu, behöver lite motivation och övertygelse!

Skit-humör... :(


La la laaa, skit också.

Kortdraget om dagen:
Norrköping med Hanna,
Tumba med pappa,
Köra hem med en till "buss" från Tumba,
Bli irriterad i bilen för ett jävla skitsamtal,
Komma hem,
Städa,
Hinna bli ännu mer irriterad?!

Uäk.. Nu hoppar jag in i duschen!
Hejpa...

RSS 2.0