Måndag

Hej amigos! Hoppas ni mår bra för det gör jag! Inatt sov jag hos Danne som jag skrev innan. Imorse åkte jag in tidigt till stan för att fika med Sofie och Frida! Vid halv tolv hade jag tid för fix med ögonbryn och fransar, blev jättenöjd! Klippte mig också efter det, har lugg nu! Ovant! Nej nu ska jag busa med walther! Puss

Flytta in i min garderob!

Hur fin var inte denna då.. Mmmmummss..

But you know that...





Hittade en gammal tunika långt inne i gareroben. Tror jag använt den en gång? Varför? Jag gillar den ju..
Nu ska jag puttra iväg till marmorbyn. TÄNKER INTE sova helt ensammen i ett tomt hus.. Shit, vuxenpoäng det hör ju jag det! Naej, så Emilia och Gustav, jag våldgästar er imorgonkväll!

Puss vänner!

Kom hem när du vill, jag är vaken hela natten...







Det hörs på stegen när du går...

Fest hos dig.

Hej lovers! Vet fortfarande inte hur man bloggar med bilder från iphone:en.. Igår var det i alla fall fest med mina b-rudarrr och andra vänner. Var ett stenkast ifrån Statt så det var skönt att slippa gå och frysa! För igårkväll var det fan inte sommar! Jag hade en trevlig kväll igår trots endel jävla stolpskott. Hörs senare med bilder. E.

Play with me

Hej lovers! Hoppas ni mår bra en fredagsnatt som denna. Själv mår jag fint, har baby bredvid mig i sängen men jag kan inte somna.. Buu Imorgon åker mina föräldrar på semester, någon som vill bo med mig? Föresten, hur bloggar man med bilder på iphone?? Någon som vet? Nej nu ska jag försöka sova amigos! E.

What a day!

Buuh, nu är jag billös igen. Vilket jävla skit om jag får uttrycka mig så! Aja, fick skjuts hem från jobbet av mamma, för hon var ändå i stan! Skönt att slippa åka buss eller så.

Naej jag tänkte faktiskt blogga med bilder idag!
Här är lite nytt!




Världens gosigaste tröja! Lager 157


Levis tisha också från lager 157


Klänning från Nelly.


Smink, såklart.

Helgen firas in med baby ikväll istället! Mysigt! Han kommer till mig lite senare. Imorgon blir det lite fest med härliga vänner!

E.

Passande..

Sitter just nu i min döda bil på e4an.. Härligt! Börjar jobbet... Nu. Har ringt och sagt att jag blir sen i alla fall.. Pappa är påväg med kärra och det så jag kommer härifrån snart! Fan, fredagen börjar bra känner jag.. Tur att jag har en iphone att roa mig med!

Lite uppande då!

Jobb, hämtat ut paket, provat kläder, biomys och.. Mat. Det är typ min dag. Jag känner mig så långt ifrån redo för att hoppa i en bikini så det inte är sant! Jag får ge mig fan på att bli fit på en vecka. Hur brukar det gå??

Ikväll har jag som sagt varit med baby och kollat på nya pirates-filmen. Den var ok, men de andra är bättre! Vi åkte sen åt varsit håll eftersom båda två jobbar imorgon..
Nej mina vänner! Imorgon klockan 2 är det helg för mig och den ska firas in i min nya klänning med min darling Frida. Wiii!




Good girl!

Har tränat styrka som en galen gnu idag! Har gjort massa bra övningar för ben, rumpa, armar, mage osv. Körde igenom allt bara för det var så länge sedan.. Efter det tog jag på mig löparskorna och sprang en lagom runda. Skönt!

Nu ligger jag nyduschad i sängen och kollar greys anatomy med ett glas cocacola. Man måste fortfarande leva livet! Puss vänner!




A special place..

Har så mycket roligt framför mig!
Mitt jobbschema är alldeles lagom, i helgen blir det en hel del festligheter (lovar att kameran ska med den här gången!) nästa vecka har jag klipptid och fix för ögonbryn/fransar, därefter blir det Stockholm med syster och sedan bär det ju av till Sicilien i två härliga veckor med Danne!

Nu blir det god mat med mamma sen ska jag träna! Har inte tränat ordentligt dom senaste veckorna, usch. Min kropp mår skit av att inte träna!

E.






@ home.

Funderar starkt på att beställa hem dessa. Hur söta??




Natti mina vänner.

Hej folks! Hoppas ni mår bra. Själv är jag trött och sliten.. Känner att jag har fått för lite sömn den här helgen! Nu är det dock bara ett arbetspass kvar sen ska jag få sova ut i två dagar, min kropp längtar efter det och lite träning! Imorgon ska jag och baby skriva på papprena för lägenheten också! Nej nu måste jag dejta kudden, klockan ringer vid 6 imorgon.. Nu kör vi! Godnatt!

Från min iphone.

Bloggar från min iphone, om det nu funkar? Har jobbat idag, gick bra faktiskt! Även fast jag hatar att jobba helg... Just nu är jag och Danne hos Emilia och gustav i deras nya lägenhet, superfin! Nu blir det lite chillerill i soffan sen sova, upp imorgon för jobb med! Helg på tisdag!

Nothing is enough.

Hej babes!
Har varit ute hela dagen idag. Har varit ute och sprungit/gått i skogen och vid sjön - sjukt härligt! Solat massor med bra musik. Måste börja få lite grund till Sicilien! Åker ju om två veckor ungefär. Vill ju inte att folket ska bli bländade av min bleka hud direkt!

Nej vänner, nu drar jag till Nyköping! Tjoho för jag ska jobba hela helgen.... Hejaa..
Tudels.

 


Världens finaste systerson!


Sommarnyheter!

För ett tag sen skickade jag efter en så fin vit klänning med "öppen rygg", transparenta ärmar osv. Skitsnygg! När jag väl får hem den så är den heelt genomskinlig och jättestor. Så skickade tillbaka den på en gång! Har nu beställt hem dessa fina istället..
Tröstar mig själv med detta nu när jag tydligen skickar ut spam/virus/idiot-mail till alla mina kontakter. BLIR GALEN PÅ SÅNT!




En liten varning!

Jag råkade öppna ett spam-mail som jag fick på mailen och nu skickas det vidare till alla mina kontakter på msn. Så LÄS INTE om ni får ett sådant mail av mig.. Vet inte vad det är, om det är virus eller något.. Usch. Jävla skit vad sur jag blir! Mamma har fått tre st mail och Sofie har fått två st..

Bara så ni är medvetna om det!

E


Torsdag.

Har inte bloggat på ett tag, känns det som! Men saker och ting börjar flyta på riktigt bra för mig! Om två veckor åker jag och Danne till Sicilien, vi fick lägenheten i Linköping som vi tittade på förra veckan så nu är det bara att hålla tummarna att vi båda två kommer in på linjerna vi sökt!

Idag har jag annars jobbat från 7 till klockan 3 ungefär. Just nu hjälper jag Emilia och Gustav att packa. Dom flyttar till en jättefin lägenhet i helgen som ligger 1 minut från stan på 188 kvm här i Nyköping! Superfin!

Uppdaterar om något annat roligt när jag har tid mina vänner!
Tudels.

Miss Greta

Missgreta.se - har ruskigt fina kläder! Det är så himla fint att blanda sött och rockigt som de gjort på många outfit:s. T.ex en tuff skinnjacka och en supersöt tunika.

Här är mina favoriter!





There should be a Captain...

Hej darlings! Tänkte ta mig an webbloggen igen.. Behöver fixa upp den lite här och var dock. Men det behövs inte nu!

Idag har jag jobbat och slitit! Nej, inte slitit för det har varit lugnt för min del på jobbet. Slutade vid två och då gasade jag hem som en idiot (det är jävligt konstigt att jag inte har blivit av med mitt körkort än...) för att hämta ut min bebis-vita-iphone 4! Den är så fin! Och än får jag bara lägga ögonen på den.. Har inte fått simkortet.. Ringde till Telia och det ska komma till mig om bara någon dag. Bäst för dom!

Nu ska jag sätta upp håret i en knut, tvätta bort allt smink och sedan däcka i sängen framför en bra film. Härligt! Kanske lite internetshopping? Det gillar jag!

E.


Om sanningen ska fram

Nystart med allt! Hej amigos!


RSS 2.0