Nytt!

Köpte ett par nya brallor på Gina tricot - älskar modellen och färgen! Även ett par skinnhandskar därifrån. Jag unnade mig också en superbra hårinpackning!


Shopping

Med Emelie och Sovanny!


Matte..

Någon som gillar derivata? ;)


Blogg.se har fått en app!

Godmorgon mina vänner! Äntligen har blogg.se fått en app! Så nu ska det funka att ladda upp bilder via telefonen. Just nu glor jag lite på nyheterna och äter frukost.. Ska strax fara till skolan. Ha en bra dag!


Natti mina vänner!

Har inte pluggat något. Fyyyy Elin... Men jag har faktiskt städat badrummet och tvättat två maskiner tvätt! Nu tänkte jag krypa ner i sängen och slöglo lite på Tv:n.. Och kanske tvinga mig själv att läsa ett par rader om genteknik..

Vi hörs!


Pyssel och knåp.

Plugget går.. SÅDÄR! Har ej kommit igång med det.. Fastnade här och bytte ut lite grejer på bloggen.. Så som textsnitt och bakgrund.. Tryck f5 om ni inte ser det..
Vill göra en ny header.. Men jag har ju inte ps längre.. Buhu..

Förövrigt vill jag ha den här jackan. Mycket fin!


Onsdag.

Dagen började med 4h matte.. Usch vad jag känner mig dålig! Allt är så himla svårt, kvadreirngsregler hit och konjugatregeln dit... Derivata, polynomer osv osv osv. INTE MIN GREJ! Det är så stört att man gått från mer eller mindre "kämpa för att vara bäst" till att kämpa för att FIXA ETT JÄVLA G (eller ja, en 3:a)
Men men.. Bara att kämpa på! I alla fall.. Efter mattetimmarna så blev det mer matte fast vi jobbade med våran grupp examination.. Så nu är den klar!

Är grymt sugen på att hitta på något ikväll. Vet inte vad dock.. Känner mig så rastlös!
Nej nu ska jag plugga... Matte, biologi, matte, biologi.. Svårt val.

Tuuushiiiee!


I wanna run..


Jag vill ha fredag..

Lets just go with the flow.

Duktiga jag är inne på dag två UTAN godis, kakor, glass etc.
Duktiga jag har pluggat massor av biologi och massor av matte idag.
Fast ärligt så skulle jag nästan göra vad som helst för en chokladbit... Och mest av allt så skulle jag vilja elda upp skit-matte-äckel-boken.. MEN jag gör det inte.. Bravo får man väl säga då till sig själv..

Lite random bilder från idag!





Denna fina orangea färgen målade jag på idag! Mycket fin..

/ELIN.

+++

And you were telling me what whaat?


Tillbaka i Linköping.

Jag gillar verkligen Linköping! Börjar känna mig ganska så hemma här! Igår hade jag en riktigt bra dag i Björkvik. Jag, Mathilda och Emilia var ute och red över en timme. Var superkul! Fast jag red en ganska seg häst men hon var söt! Så idag har jag lagom ont i rumpan och insida lår.. Fyfaan!

Idag hade vi i alla fall matte först i två timmar sedan biologi i två timmar. Därefter blev det hemtenta uppgift med Johannes och Emelie. Snart klara! Måste dock be Johannes förklara allt lite mer.. Känner att jag är lite efter i svängarna!

Har anmält mig till mina första två tentor nu också.. SÅ HIMLA NERVÖS!
Nu ska jag läsa några sidor biologi!


Jag och Emelie, förra lördagen!

Gamla goda tiden.

Jag sitter vid gamla gamla gaaamla datorn och kollar igenom massor av bilder. HAHAHA!
Ett smakprov!

(Det här är ett utkast som skulle ha publicerats i helgen när jag var hemma i Björkvik)


Jag och Jessica i typ... Ettan på gymnasiet kanske?


Hahahahahahahahohohohooooohahaaa! Det här var kanske i.......  8:an? Jag kommer så jävla väl ihåg den här kvällen... Hoho!


En väldigt liten Elin med väldigt stort hår...


Valborg 09..




Deeper than the sea.

Phuu vilken dag! Men effektiv och bra har den varit!
Gick upp tidigt och åt frukost med mamma. Satt ute i solen en stund också, har varit jättevarmt på våran altan! Som det alltid är. Skönt! Mathilda kom runt ett tiden och vi satt konstant från ett till ungefär klockan 6/halv 7 och pluggade matte. Så nu är A+B delen så gott som klar.. Har gått igenom och gjort det viktigaste i alla fall! Och första kapitlet i C boken är numera klart. Befriande känsla får jag säga..

När plugget äntligen var klart åkte vi in till stan och jag släppte av Mathilda hos Johan sen brummade jag vidare till Sofie! Ååh vad jag saknat henne! Vi storhandlade på maxi (alltid vi) Sen åkte vi hem till henne och prata massa strunt..

Imorgon ska jag upp tidigt och sen åker alla systrarna Eriksson upp till stallet! Imorgon ska jag rida! Wehoo!
Hörs mina vänner! Tudels!




Hemma in bbbbbbviiiikk...

Gött som fan! Igår hämtade pappa upp mig vid tåget runt 5 tiden sen drog vi en donken (fyyyyy Elin..) Därefter drog vi hemåt till Mamma. Jag stannade hemma ungefär en.. Halvtimme? Sen tog jag bilen till Nyköping. FAN SÅ FINT DET SKULLE VARA MED EN EGEN BIL DÅÅÅ... (Min skrotades ju efter... kanske två veckor. HAHA.) Aja, jag hälsade på Emilia, Gustav och Walther. Walther vågar knappt snacka med mig. Men det förstår jag, jag lämnade honom juuu. Stackars pööten..

Kom hem igen runt halv tio och jag stupade i säng på en gång.
Idag är det ju superfint väder! Älskar det! Förmiddagen har dock spenderats innomhus med biologiplugg. Mitos, meios, Lamarck, Darwin, könslös förökning, könlig förökning... Bla bla blaaa... Ska fortsätta med det nu och lite senare kommer Mathilda. Då ska jag få hjälp att avsluta A+B kursen.. ÄNTLIGEN!

Hörs mina vänner!


Katrineholm ikväll!

Har precis bokat biljett hem till katrineholm! Wie! Ska hinna ALLT jag kan hinna på den här helgen. Men först blir det en två timmar lång mattelektion! Är i katrineholm vid 5 idag!
/ELIN.

Att sova eller inte sova.

Matte från 8-10 sen bokade vi ett grupprum och satt ett par timmar där och pluggade. Nu är det C-kursen som gäller och fyfaan! Polynomer, vafan är det liksom? Aja jag ligger bra i fas i alla fall och det är skönt..

När jag kom hem så somnade jag.. Och har mer eller mindre sovit hela dagen. Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden! Sover bort det sista av förkylningen kanske..
Nej nu ska jag läsa lite biologi och sedan sova.
Tuyuuuuyudels...


Aldrig ska jag glömma dig.

Hej amigos, igen.
Nu är man ju kung på lite mer än mossa (från inlägget innan) nu kan jag nämligen allt om prokaryota och eukaryota celler. He he heee. Kanske inte riktigt, men nästan. Har pluggat några tal matte också. Men segt går det! Jag har planer på att åka hem till kära lilla Björkvik i helgen. Bestämmer mig på fredag! Skulle vara skönt att kunna träffa alla och hinna med en hel del plugg! Men samtidigt vill jag vara kvar här med Danne eftersom han var hemma helgen som var.. Får se!

Nej fan, nu ska jag sova! Imorgon börjar jag som vanligt kvart över 8 med matte i två timmar och resten av dagen består av samma sak. KÖTTAAAA!!






Lite Sicilien skulle inte vara fel nu..

Inte så mycket (vettigt) att säga, men..

Hej babes.
Igår hade vi exkursion (stavas det så?) aja vi var ute i skogen och muppade. Gjorde naturrutor och undersökte bottenskikt och fältskikt. Det var kallt som fan men shiiiit vad kung jag är på mossor nu! På eftermiddagen labbade vi med våra jordprover vi tog, kollade pH och sånt.. Gjorde massa diagram och diskuterade. LÅNG dag men nu är den gjord. Tycker synd om dom som hade detta idag eftersom det regnade hela dagen ungefär..

Förövrigt är jag jävligt sur. Har fortfarande grymt ont i halsen och hostar som en idiot.. Kanske ska åka till vårdcentralen och kolla om halsfluss? Men jag vet ju inga nummer eller något här! SÅÅ krångligt när man flyttat.. Blä.. Aja, nu ska jag plugga matte.. Imorgon börjar C-kursen och den läser vi på en månad. HAHAHAHA. Jag dör..

Tudels!


Klacksparken, jeha!

SHIT vad jag trivs att plugga. Alla borde plugga på universitet/högskola osv. Roligt ju! Även fast jag läser sjukt jobbiga ämnen så trivs jag.

Idag hade vi först en sånhär jobbig fyra-timmars lektion med matte. Slutspurten nu för A+B, på torsdag börjar C-kursen. (Alla har läst till matte-B men man får betyg i matte 1 (A+B+C) och matte 2 (D+E.) sen hade vi två timmar biologi föreläsning.

Nej nu ska jag fortsätta med matten! Imorgon ska klassen ut och leka i skogen! Höhö.


LÅNGT inlägg...

Jag vet att jag bloggat skitkasst det senaste. Tråkigt tycker jag själv då jag gillar att skriva ner massa skit här. I alla fall.. Helgen har varit GRYM! Har slösat lite för mycket pengar på drinkar och shottar men det får va!

I torsdags var jag på fest borta i johannelund med Emelie. Vi går ju i klass b och hände med några från d klassen. Var väldigt trevligt faktiskt. Tanken var att vi skulle dra hem skapligt eftersom vi hade matte klockan 8 dagen efter.. Men vi trippade in i lägenheten här runt halv 4 snåret. Smidigt!





I fredags kom Malin och Amanda ♥ Saknat dom massor! Vi körde en rejäl utgång och Sovanny var även med. Skitkul! Sovanny åkte senare hem till sig och vi andra tre stannade kvar ett tag. Efter ett tag tåg vi taxin hem och Malin ringde massa roliga samtal, HAHA! Sen hade vi massa tjejsnack och däckade i sängen till scrubs.







Igår hängde jag med Emelie och vi började blanda lite drinkar och woooops så var vi nere på bargatan igen. HÖHÖ. Jag kommer bli spritfet snart.. Vi var både på platens och platå men det var så fullt på platens så vi var där i.. 2 minuter? Aja, väl på platå träffade vi lite roligt folk, Emelie drog rätt snabbt så jag flummade ju runt. Hamnade helt plötsligt vid en bord där det beställdes in vin, rosé, öl och cider i mängder så jag hade det jävligt bra där. Hehe. Var väl hemma runt halv tre kanske och slocknade direkt.

Idag har mamma och pappa var och hälsat på mig! Så har äntligen fått en micro och min hostmedicin. Sen var vi och handlade lite mat och tog en sväng på Ikea. Köpte med mig fler galgar, blommor, krukor, en fönsterlampa till köket och en skohylla. Blev så fint så!

Nu ska jag skriva klart det sista på min mattetenta som ska in imorgon. Sen blir det sängen på en gång! Är så himla trött!

PUSS!

-------

Jag hatar att alltid behöva vara en idiot, dum i huvudet, mongo..etcetc. Jag HATAR att bli "hotad" med att "vi skiter i allt om du är så jävla dum i huvudet", jag HATAR att känna mig så jävla värdelös.
-

Rolig dag, wiiie.

Jahaja, nu har jag börjat vakna till liv igen. Nu tar jag bussen ner till systemet!
Tralalaaa!

Torsdag, fest?

IDAG så var Emelie tillbaka i skolan. ÄNTLIGEN är vi båda två friska - relativt. I alla fall. Hade biologi i två timmar, sen klassföreståndartid i två timmar. Gick bra och slutade vid 12. Skönt, då har man hela dagen kvar ju! Ikväll vankas det fest. Tror jag. Men det är borta i johanneslund's området. ÄRE LÅNGT DIT ELLER? Jag hittar ju som en kratta här i Linköping..Bööh. Men samtidigt, vi har matte i FYRA timmar imorgon med start 8.15 och det känns lite sådär att vara bakis då? Eller? Jag venne, får välan se.. Emelie kommer snart i alla fall och då blir det väl några glas.. Till en början...

TYYYUUUUDELS.


Eftermiddagsbabbel.

Hej babes.
Hoppas ni mår bra! Jag börjar äntligen känna mig lite bättre i halsen och hostan börjar "släppa" nu. Litegrann ialla fall och det uppskattas som fan ska jag tala om för er!

Idag hade vi biologi på eftermiddagen och föreläsaren idag var riktigt bra. Väldigt tydlig var hon vilket jag gillar. Men jag ser inte fram emot tentan vi ska ha på ALLT inom biologi A.. Kommer bli tufft men jag ska fixa det! Så är det bara. Pratade med några klasskamrater idag och vi ska dra ihop ett gäng och sätta oss och plugga tillsammans någon dag. Kommer nog bli grymt bra. Har man någon att diskutera med. Plus att jag har en hel den mattesnillen i klassen och dom kan gärna få hjälpa mig!


I helgen kommer mina två pinglor Malin och Amanda till mig. Fyy vad jag saknar er!! Kommer bli grymt!!
PUSS vänner.

Förvirrad, tjurig.. whatever...

Blir så jävla trött på min hals, blir ju fan aldrig bra. Känns som att jag ska svälja ett helt äpple varje gång jag dricker t.ex vatten. Sen är jag på sjukt dåligt humör också. Känner mig så uttråkad...
Böööööh..
Nej nu måste jag verkligen öppna matteböckerna.. Kanske man blir på lite bättre humör för matten går ju så innåt helvete bra menar jag..
Fan så fint.
/E.


Bilder.


Danne köpte mest grejor. Det är jämt så! Men ändå vill han få mig att framstå som värst jääämt. HAHA. När vi var inne på skopunkten så får man ju ta tre skor och betala för två så då tänkte jag ta ett till ar skor, då sa han: Men Eliiiin, du har ju så många skoooor. Kan inte jag få ett par till? Gölle då...


Basgrejor....


Två supersköna skjortor från Gina Tricot.


..Dom fulaste skorna någonsin. Men dom är så fluffiga och varma.. Behövs när det blir istid här om sisodär... GAAAH typ 1 och en halv månad, max 2???? Fyfan... Hemska tanke.

HA DE FINT!

Mobilblogg..

Matte i två timmar, Sedan biologi i två timmar.. Gick bra men fyfan vad min hosta driver mig vansinnig! Sjukt pinsamt att sitta och hosta som en galning ju.. Efter lektionerna så åkte jag och Danne till ikanohuset. Tanken var att bara köpa en skrivare men det blev massa kläder och skor också.. Kan visa bilder senare! Nej nu ska jag vila huvudet. Sen blir det plugg!

Jag hatar min hals.

Jag vet att jag gnällt länge nog men fan, kan jag inte få börja må lite bättre snart? Hostan tar död på mig.. Har ju inte med mig någon hostmedicin hemifrån heller så får bara härda ut det och hosta lungorna ur mig. Nu börjar dessutom halsontet komma tillbaks igen. Inte alls kul!

Men så är det. Ska väl ta och gå och lägga mig så snabbt som möjligt så jag orkar med morgondagen!
Puss mina vänner, hoppas ni mår bra!




I am titanium.

Imorse kom Dannes syster och mamma förbi med frukost. Gott! Annars under dagen har jag inte gjort något alls. Borde ha pluggat massor av matte men orken har inte funnits där idag. Får bli sen efter maten!

Nej nu ska jag äta lite mat.
Hörs senare!





Fint från Asos.

Nu är det nog för ikväll!


Pigg man är efter en hel dag med celler, djurarter/stammar/klasser, siffror, ekvationer och pythagoras sats. Jeehaa!

Trött tjej.




Someone like you.

Har pluggat massor av Biologi men jag är så fruktansvärt seg/snorig/etc så det går väldigt segt. Vill bara sova. Igår började jag få ont i vänstra ögat också. Det slutade aldrig rinna och när jag vaknade upp imorrse fick jag inte ens upp ögat för det var helt igenvarat (är det ett ord?) fräsch brud. Men usch vad ont det gör. Pratade nyss med Emilia. Hoppas dom hittar en lucka att komma och hälsa på. Saknar dom! Förut bodde jag ju i princip hos dom.. Lite skillnad från nu.

Men förövrigt är allt bra. Tror jag!
Nu ska jag läsa lite mer Biologi. Celler är bra grejor!
/ELIN.


Tönt som man är..

Idag har det varit en riktigt seg bakis-dag. Vaknade runt elva tiden och drog sedan med Sovanny och käkade bakismat. Satt fint i magen! Nu på dagen har inte mycket hänt.. Har sovit bort halva dagen mer eller mindre. Har sådan grym ångest från igår tack vare endel. Fattar inte hur vissa är alltså! Men det är sånt man får ta, jag vet var jag har mig själv iallafall.. Och tack vare allt sånt här så har jag sån grym hemlängtan.. Saknar att bo en minuts gångavstånd från Alexandra och bara kunna snacka av mig om allt med henne, jag saknar att ha en bil som jag kan sätta mig i och åka till vem jag vill, jag saknar min mamma och pappa, jag saknar mina systrar och vänner osv osv osv. Det kommer ta lång tid innan jag vänjer mig vid den här vardagen! Ta hand om er.

För mig är du världens finaste.




Jeejeejejeej! Glad tjej!

Phuuu. Nu börjar kvällen klarna upp sig.. Haha, för nyss kom en brevbärare med min klänning. Jej! Den satt helt okej så det får duga! Sen slipper jag åka själv dit ner för Sovanny kommer hit innan så åker vi tillsammans!

Nej nu måste jag fixa smink och hår.. Får sitta helt tillfixad på biologin för jag hinner bara hem och byta om sen ska jag dra igen. HAHA..







/Elin.

Torsdag - finsittning idag!

Gick inte på matten idag. Just för att halsen är fucked up och dessutom hade vi 5 timmars uppehåll mellan matten och biologin.. Så åker troligtvis ner till Universitetet för Biologin bara. Synd att våran föreläsare inte är så hyperkul. Han är grymt duktig på hans ämne, men lite för duktig så det mesta om celler, aminosyror, glykoskedjor osv osv blir bara en jävla smörja i mitt huvud..

När fan kommer posten föresten? Skulle behöva min klänning alltså.. Om den inte kommer får jag panik-åka-ner-på-stan och sedan impulsköpa en..
Jusde, finsittning ikväll! Synd att Emelie blivit jättesjuk hon med så hon ska ej med.. Aja, vettefan hur kvällen blir men kul hoppas jag!
/Elin.


Musik - BLANDAT!

Lite alla möjliga låtar..

Adele – Someone Like You
Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix
David Guetta – Night Of Your Life (feat. Jennifer Hudson)
David Guetta – Titanium (feat. Sia)


Min dag.

Har haft matte mellan 10 och 12 sedan biologi mellan 13 och 15. Gick väl helt okej förutom att jag mådde som en påse skit! Har fixat busskort åt mig och Danne nu så det är skönt. Kan man åka hur mycket man vill! Efter skolan fixade jag också gymkort på worldclass. Köpte för ett år, fast man betalar månadsvis. Men det börjar inte gälla förän på måndag för jag kan inte börja träna nu när jag är sjuk ändå så. Tanken är att Emelie följer med och provtränar på måndag så kanske hon med kan köpa kort där!

Sen jag kom hem har jag pluggat massor av matte. Börjar komma någolunda i fas nu.. Men fortfarande en bit kvar! Just nu ögnar jag igenom min biologi bok lite smått. Känns skittråkigt att man får lägga biologin åt sidan hela tiden för matten kräver så mycket tid!
Vi hörs vänner! Nu ska jag vila!






Godmorgon babes!

Usch. Mår inte ett dugg bättre. Men jag har inte tid att vara hemma, kan inte missa dom viktiga föreläsningarna i Biologin.. Så, har kämpat med frukosten, tryckt i mig alvedon + nässpray och laddat väskan med alla möjliga saker såsom frukt, drickyoughurt, vatten, halstabletter osv.
Kommer bli pinsamt att sitta på en föreläsning med typ 150 pers och hosta. Men så är det!
Nej nu ska jag ge mig ut i regnet och knata till bussen. Orkar inte cykla idag!

PUSS vänner.

Klänningen.

Håll nu bara en tumme att den hinner komma tills på torsdag!


Tisdagskväll..

Vill börja med att säga att ni töntar (ärligt talat) som bara kommenterar för att göra reklam till eran egen blogg, fan lägg av! Har ni inte lyckats med bloggen än så nej.. Då kommer den nog aldrig bli stor heller! Om det nu är det ni vill så jävla gärna. Fan blir sur! I mitt förra inlägg skrev jag t.ex hur j*vla pissigt jag mådde osv.. En timme efter får jag en kommentar där det står: Hej, allt bra? :) Jag har nu massa tävlingar på min blogg, in och kika! Ungefär.. Hur dumt?

Okej, så. Nu har jag skällt färdigt!
Mår fortfarande pissigt. Huvudvärk, halsont och lite feber. Men har varit varit väldigt effektiv idag trots det. Har pluggat MASSOR med matte. Synd att varje tal tar så lång tid för mig bara! Har också tvättat ca 6 maskiner tvätt. Inte illa! Har beställt hem en klänning också. Den ska vara till finsittningen som är på torsdag. Hoppas den hinner komma bara! Kan visa en bild sen..

Nej fy vad jag babblar hela tiden. Min blogg är ju skittråkig med massa text. Det kanske jag ska göra lite reklam för.. VÄRLDENS TRÅKIGASTE BLOGG - SE HIT!
E.



Så typiskt..

Ligger just nu hemma i sängen och sr sjuukligt ont i halsen.. Så jävla typiskt för Emelie frågade mig igår om jag börjat känna mig förskyld eller något eftersom hon gjorde det plus väldigt många ifrån klassen.. Och jag svarade då att jag mådde asbra, för det gjorde jag! Men icke... Så trist! Jag hoppade mattelektionen idag. Kan fan inte cykla nästan en mil med halsont! Aja.. Nu ska jag försöka äta lite frukost sen plugga matte.. Blir så sur!!! Jag skull ju fixa gymkort idag.. Bajs... Puss vänner.

Jakt på klänning..

NU: Ner på stan för att möta upp Emelie på klänningsjakt..
HÖRS!

Söndagskväll..

Mathilda och Johan har varit här idag. Som sagt tror jag?
Köpte massa småpyssel på Ikea.. T.ex nya, vita gardiner till vardagsrummet, en svart "lurvmatta", massa små köks- och badrumshanddukar, duschdraperi, glas, diskställ, underlakan, meeera galgar, datorstol etc etc.. Vi glömde rätt mycket med andra ord sist vi var där! Haha..

Var jättekul att dom kom och hälsade på!
Nu måste jag fortsätta med matten.. Ligger efter trots att jag pluggar VARJE dag.
Här kommer lite nya bilder som jag tog nyss!


Hatar när sladdarna syns..








Hörs!

SÖNDAG!

Igår var det den såkallade "fulsittningen". Jag och Emelie träffades upp på stan och fixade lite sedan åkte vi tillsammans hem till mig och förade lite. Runt 5 tiden träffade vi upp lite folk från klassen så gick vi allihopa till tältet sen vid 6 tiden ungefär. Det blev sång, dans, grillat osv.. Lärde känna en hel del trevligt folk faktiskt!

Framåt kvällen/natten var det tänkt att bli utgång. Men det hände en sak som gjorde mig på sjukt dåligt humör så jag och Emelie åkte hem till mig och käkade nudlar! Men jag hade en riktigt bra kväll! Längtar till finsittningen, den är på torsdag. Det blir nog väldigt roligt!

Lite senare idag kommer Mathilda och Johan till oss! Ska bli väldigt kul eftersom dom aldrig varit här och sett hur vi bor. Det blir en sväng till Ikea sen också.

Ha en trevlig dag!
Har som vanligt inga roliga bilder att dela med mig av, tyvärr..


Jo men okejdå.

Hej vänner!
Loggade in här och såg att min kära syster skrivit att jag var fruktansvärt dålig på att uppdatera.. Men jag skrev ju igår hallååå? Nejdå..

Ja, hur har min dag sett ut då?

Blrjade med biologi vid 8 fram till 10. Vi har en grym föreläsare! Vi kommer variera föreläsare beroende på vad vi ska ha för ämne att prata om under lektionen (just för att alla biologi-lärare ska kunna fokusera på just det ämnet dom är bäst på.) Detta är asbra tycker jag! Men nu håller jag bara tummarna att alla är lika bra som honom!

Efter lektionen drog jag och Emelie ner på stan och glodde runt. Hon köpte en miniräknare och jag köpte smink. HAHA tönt jag är.. Köpte faktiskt en present till Danne också, han blev go o glá! Trevlans!

Nu under kvällen har jag tryckt i mig massa mat och städat. Borde pluggat matte, men en dag off borde man väl kunna unna sig??
Äej fan vad text det blev.. Läs om ni vill!
HÖRS!



September = Höst?

Jag vill börja med att nämna att jag nu har cyklat hem från Universitetet i regn i tre dagar i sträck. Vafan är fel där uppe liksom?

Idag har det varit en tung dag. Kommer ta ett bra tag innan jag kommer in i skolrutinerna igen! Nu är ju lektionerna så långa också.. Som idag,  vi HADE faktiskt 4 timmar matte. På morgonen. Kul. Har nu köpt den sista matteboken. För E kursen. Har också köpt biologiboken + kompendiet. FAN DET BLIR DYRT ALLTSÅ!

Fan vad jag babblar.. Aja, ska sätta igång och plugga matte och biologi..
TUDELS!



RSS 2.0